torstai 12. marraskuuta 2009

Fyysinen väsymys

Kävin tänäänkin juoksemassa. Tein vähän lyhyemmän lenkin, 33 min, sillä eilinen tuntui vielä jaloissa. Uutta minulle, että alle 30 km:n lenkit tuntuvat jossain. Mutta jos on kuukauden juoksematta, niin ihmekös tuo.
Juoksemattomuus näkyy myös siinä, että kaiken hyötyliikunnan lisäksi nämä juoksulenkit ovat saaneet minut aika väsyneiksi. Onneksi kunto nousee tästä nopeasti, joten liikunnasta johtuva väsymys on vain tilapäistä.

En oikein vieläkään ymmärrä, mistä koko juoksutauko johtui. Ehkä siinä oli jotain läskiahdistuksen, maratoonin jälkeisen masennuksen ja syömishäiriön yhteisvaikutusta. Kyllästyin, kun en laihdu, vaikka miten liikun. Vaikka tiedän, etten laihdu, koska retkahtelen ahmimaan liian usein. Nyt, kun aloin juosta taas, ymmärsin, etten ole juossut pelkästään laihtumisen takia. En todellakaan. Juoksen hyvin monien syiden takia ja laihtuminen on niistä syistä ehkäpä vähäisin.

1 kommentti:

Susanne kirjoitti...

Hei! Olemme pistäneet pystyyn uuden, K-20, syömishäiriöisten foorumin. Kyseessä ei ole minkäänalainen pro-ana sivusto, vaan paikka jossa voimme tukea toisiamme asian kanssa, jutella jne.

Blogistani löydät foorumin osoitteen ja muita tietoja, jos sattuisi kiinnostamaan:)