perjantai 4. joulukuuta 2009

Tauko!

Päätin, että pidän taukoa. En tiedä vielä, kuinka kauan, mutta jonkin aikaa tai ikuisesti. Voi olla, että palaan uuden vuoden jälkeen asiaan. Mutta en ainakaan ennen sitä.

Yritän päästä syömishäiriöstäni. Asiaa ei auta se, että kun itse kirjoittelen blogia, niin eksyn vahingossa vääränlaisiin blogeihin etsiessäni samanlaisten ongelmien kanssa kamppailevia ihmisraukkoja kuin minä.

Vääränlaiset blogit tarkoittavat näitä 500 kcal:in syöjiä sun muita sekopäitä. En tee samoja virheitä enää toiste, mutta huomasin, että alitajuisesti aloin vähentää parillasadalla kalorilla päivittäistä energiamäärääni lukiessani noiden ääliölaihduttajien blogeja, koska kyllähän sitä laihtuu nopeammin, mitä vähemmän syö. Kilot tosin tulevat nopeasti takaisin..

Mieleni on niin sairas, että se ottaa alitajuisestikin onkeensa muiden ihmisten pikadieeteistä, joten tajusin, että blogimaailma on minulle vaarallinen juuri tällä hetkellä ja hoidan sairauttani tästä eteenpäin järkevämmillä keinoilla.

Siksi tauko.

Kiitos teille ihanille, jotka olette joskus kommentoineet. Toivottavasti tulevaisuus on ruusuisempi kuin nämä menneet kuusi vuotta.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

<3